Tuesday, February 1, 2011

Τι γίνετε σε αυτό το κράτος τελικά;







          VS










Από χθες έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο υπαρχηγός της αστυνομίας κ. Γιάννης Ραχωβίτσας, προκειμένου να συμμετέχει και ο ίδιος στη σύσκεψη για το πλάνο των αστυνομικών μέτρων ασφαλείας στο αστυνομικό μέγαρο ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην άδεια Τούμπα! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μ» υπάρχουν πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας τα οποία έχει οργανώσει η ελληνική αστυνομία για το αυριανό ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, κάτι το οποίο μαρτυρά και η προσέλευση του κ. Ραχωβίτσα στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά ενόψει ενός αγώνα ποδοσφαίρου.
Για τα μέτρα θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας από την Αθήνα, σε μία επιχείρηση που θα συμμετέχουν πάνω από 2.500 αστυνομικοί!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομία έχει πληροφορίες από δικές της πηγές ότι στις διαδηλώσεις που ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα (καθώς το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Δικεφάλου) θα παρεισφύσουν αναρχικοί για να δημιουργήσουν επεισόδια εκμεταλλευόμενοι τον ξεσηκωμό του λαού του Δικεφάλου.
Γι’ αυτό αλλά κυρίως λόγω… Ολυμπικού, εκτός από τους περισσότερους από 2.500 αστυνομικούς που θα επιστρατευθούν (με προσθήκες από δυνάμεις από την Αθήνα αλλά και την περιφέρεια), στην Τούμπα θα βρεθούν και άνθρωποι της ομάδας «Δ.ΕΛ.Τ.Α» (Δυνάμεις Ελέγχων Ταχείας Αντιμετώπισης) με μηχανές και «στρατιωτικό» οπλισμό, ενώ θα έρθει και το ελικόπτερο της αστυνομίας με το σύστημα παρακολούθησης «C4Ι» (είχε αποκτηθεί για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε εκεί…) που θα πετάει πάνω από το γήπεδο!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραταχθούν από τον περιφερειακό μέχρι την Παπαναστασίου σε μία πρωτοφανή επιχείρηση της αστυνομίας για έναν προημιτελικό Κυπέλλου που θα γίνει μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών.


το άρθρο από το : http://www.metrosport.gr/paok-drakontia-metra-asfalias

Προσωπικές σκέψης:

1. Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να μην γίνει η λαϊκή στο δρόμο πίσω από τους επισημους του Παοκ;
Ποιος ο λόγος να κόψουν το ψωμάκι όσον εργάζονται στην λαϊκή και να μην μπορεί ο κοσμάκης που ψωνίζει κατά κύριο λόγο από την λαϊκή να αγοράσει τα προϊόντα του όπως κάνει κάθε τεταρτή;

Τους ανθρώπους που δουλεύουν στης λαϊκές τους βάλατε να έχουν ταμειακή τους ανεβάσατε φόρους τους βάλατε να πληρώνουν 1002 extra αλλα δεν τους επιτρέψετε να δουλέψουν αύριο. Μια νέα χούντα να το πω η υπάρχει πιο κοσμια λέξη για αυτή τη πράξη;

2. Με πιο δικαίωμα σε έναν κεκλεισμένων τον θυρών αγώνα φέρνετε 2500 αστυνομικούς και ελικόπτερο;Σε μια καταχρεωμένη Ελλάδα που κόβετε συντάξις , ανεβάζετε φορολογίες , απολύεται κόσμο για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα βάζετε 2500 αστυνομικούς και ελικόπτερο με κόστος 300.000 euro ίσος και παραπάνω.

3.Με πιο δικαίωμα θα απαγορευτεί η μετακίνηση του κόσμου στους δρόμους γύρο από την τούμπα και σε απόσταση 1 χιλιομέτρου όπως λένε;
Θα απαγορεύσετε τον κόσμο να πάει και στο σπίτι του δηλαδή;


4.Πότε υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση για επεισόδια με 2500 αστυνομικούς η με 500;
Δεν εξαγριώνεται ο κόσμος όταν του απαγορεύεις τη μετακίνηση και όταν βάζεις 2500 αστυνόμους σε ένα αγώνα κεκλεισμένων τον θυρών και όταν οι σύνδεσμοι του παοκ θα διαδηλώσουν ειρηνικά;

5.Μήπως ο αθλητικός δικαστής πρέπει να ελέγξει τα επόμενα πρωτοσέλιδα ;
Πατήστε στα links και πείτε μου.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=90&fp=51021
http://www.sport.gr/default.asp?pid=90&fp=51030

Οδηγούν προς την βία τα πρωτοσέλιδα η όχι;
Το "μετροσπορτ" πήγε σε δικη από όσο ξέρω για ένα πρωτοσέλιδο γιατί έλεγε ότι "παοξίδες" δείρανε τούρκους μετά το mats uefa στην Τουρκια μέσα.

6.Προσωπικές σκέψης:
1.Αφού ο κύριος Μαρινάκης θέλει extra αστυνομικές δύναμης τότε ας πληρώσει αυτός η η παε του τα έξοδα για 2500 αστυνόμους και ότι αλλα έξοδα προκύψουν αντί να τα πληρώσει ο ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ Έλληνας φορολογούμενος.
2. Ούτε ένας πολιτικός της Θεσσαλονίκης δεν είπε τίποτα για την παρούσα κατάσταση γιατί άραγε;
3.Χαιρετίσματα στη "κατεχούμενη" Θεσσαλονίκη και στη "κατεχούμενη" Ελλάδα.




11 comments:

  1. Aparadekta ta protoselida.
    Simfono mazi sou se ola file.
    Den einai dinaton na bazoun toses astinomikes dinamis kai na mpenoun se tosa eksoda gia enan agona podosferou!!!

    ReplyDelete
  2. E RE VOURDOULA POU THELETE KOLLIMENA MIALA...KALA SAS KANOUNE...

    ReplyDelete
  3. File den eimai paoksis arianos eimai.
    Ala pios o logos na ginete tosos ntoros me astinoma na koboume to fai tou kosmaki apo thn laiki na klinoun oi dromoi kai ola auta gia ena podosferiko agona keklismenon ton 8iron...

    ReplyDelete
  4. Poutsa sth Toumpa kai sto limani.

    Gamietai to Mpaok kai to kirio Thrilo

    ReplyDelete
  5. GIANNHS (Greenarea13 team)February 1, 2011 at 3:35 PM

    TOU GAYROU GINETAI SE AYTO TO KRATOS FILE, O GAYROS EINAI O MALYTEROS KLEFTHS KAI O PIO VRWMIKOS SYLOGOS.

    ReplyDelete
  6. Den fteei o olumpiakos to kolokratos kai oi nomoi oi aniparktoi ftene.
    Giati otan kapia tsoglania spane ta pianoun kai meta ta afinoun mesa se mia mera?
    Tuxeo? mhpos bolebei kapious?
    grapse ena ar8ro me auto to 8ema...

    ReplyDelete
  7. ti den fteei o olympiakos re file mou? otan sto karaiskaki eginan auta pou eginan (vlepe fysouna) prokaleis...otan oi opadikes efimerides sou grafoun tetoia proklitika sxolia kai exoun fotografia tromokrati me skoufo tou PAOK...kai otan kapioi nwmizoun pws i voria ELLADA einai diaforetiko ethnos apo tin notia...kai mas apokaloun voulgarous....kai ante paei sto diaolo me ta parapanw....otan omws re file dinamitizeis to klima kai ferneis 2500 mpatsaria...kai elikoptero...les kai emeis eimaste kai egw den kserw ti...emeis to mono pou theloume einai na pame eksw apo to gipedo na fwnaksoume gia ton PAOK den theloume na rimaksoume tin toumba kai ta perixora...mas sterei kanenas auto to dikaiwma...egw kserw otan to mats einai kai klismenon twn thyrwn apagwrevete i eisodos mesa stis kerkides...oxi ston perivalonta xwro...kai eksalou egw goustarw n dw ton agwna se mia cafeteria eksw apo tin toumba...prepei dld na fereis olokliro ton strato? sto protathlima pou tha exoume kai kosmo ti ston diaolo tha fereis???

    ReplyDelete
  8. Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 70.000 ευρώ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Καβάλα για τον Ολυμπιακό στις 17/1/2010...... Ιδια τιμωρια φαγαμε περσι απλα εσεις ειστε τοσο εξυπνοι που το κανατε πριν απο ματς με τον Θρυλο... σταματηστε το κλαμα

    ReplyDelete
  9. Den leme auto, Kala kanane kai fagan thn thmoria giati omos o kosmakis na xasei to merokamato tou kai giati na plerosoume 2500 astinomikous ellhkoptera kai ta loipa gia tuth th mera?

    ReplyDelete
  10. Sosta osa eipes filaraki ala panw apo ola h areianara :PPP
    Makari na perasoune ta paokia kai na baloune mialo oi arxes tou topou mas !!!
    Kalhnxta

    ReplyDelete
  11. ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ... ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ... α)ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. β) ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ... και περισσότερο απ'όλα .... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!

    ReplyDelete