Tuesday, January 11, 2011

Θέλω το νεφρό μου πίσω!



Με μία πολύ δύσκολη και περίεργη υπόθεση έχουν έρθει αντιμέτωποι δικηγόροι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ένας γιατρός που χωρίζει με τη γυναίκα του ζητά πίσω το νεφρό που της είχε δωρίσει πριν λίγα χρόνια! 

Ο γιατρός, ο οποίος μάλιστα έδωσε και συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει το φοβερό του αίτημα, είπε ότι δώρισε το νεφρό του στη σύζυγό του, που το είχε ανάγκη το 2001, αλλά το 2005 η γυναίκα έκανε το λάθος να ζητήσει διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου.
 

Οπότε μαζί με τα διάφορα αντικείμενα που γίνονται αντικείμενο διεκδίκησης σε τέτοιες περιπτώσεις, ο σύζυγος θέλει να πάρει πίσω και το νεφρο του. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, η σύζυγός του άρχισε να έχει εξωσυζυγική σχέση μετά την μεταμόσχευση.
 

"Ζούσαμε σε ένα σπίτι εκατομμυρίων, ήμουν καλός σύζυγος, καλός πατέρας και της έσωσα τη ζωή και δεν μετανιώνω γι' αυτά, αλλά ό πόνος μου είναι ανείπωτος τώρα" τόνισε. Πάντως ο πληγωμένος σύζυγος δήλωσε ότι θα μπορούσε να συμβιβαστεί και να αφήσει και το νεφρό στη θέση του αν λάβει 1,5 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση...
 

No comments:

Post a Comment